Pages

Monday, 26 September 2011

berdua bersatu..by forteen..

Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu

Seringkaliku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapiku tidak mahu
Cinta selain darimu

Jika denganmu salah
Kutak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah kutercalar
Walau dilanda badai
Kusanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu

Jika denganmu kabur
Kutak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Kusanggup kerna kumampu
Kita berdua bersatu

new reminder!

today aku nak citer psal reminder sebelum 2mggu busday aku..:)
  1. first xbole msok campur hal dia ag..
  2. jgn penah buat ape2 yg bakal memalukan dia..
  3. hehe,,ape..kena paham ape yg dye ckap..
 hehe..bek big boss..in'allah sayer paham..

Sunday, 18 September 2011

persoalan dalam diri.. bukan niat nk menjauhkan diri..

bukan niat aku xnak cntac dye..p perasaan serba slah aku pada dia terlalu mendalam..aku ase xlyak sngt dye..sebab tu aku menjauh jap dari dye..p hari ni satu pgglan pon aku trima dia..adkah bila aku xmnghubungi dia..dia pon xan hbungi aku??
mybe mcam tu ot..dia nak mse bsendrian ot..setelah pnat berthan dgan kernah aku..mybe jgak jwa dye dah mati n dah kosong..kerna terlalu kcwe gn aku..aku xcntac dye spye dye xperlu menadah tinge dia tuk mdga aku mbbel..
biarpun aku terpkse sunyi mhan rndu pada dia..cume cre neh yg tbek tuk aku dan dia..spye study dye xtggu..aku dah jnji pada dri..slagi aku xsepenuhnye berubah jdik yg terbek tuk dia..aku xan cntac dia..coz aku dah berjnji at dia yg aku akn..berubah..
aku xnak tgok dia kecewa ag dgn aku..


Friday, 16 September 2011

Gedixx ea majok tu??



salam..to sape2 yg membaca blog neh..(xaw la ade yg bce or x)hehe..p xksah la..aQue nk tulis jugak..hot topic yg aQue baru dapat..MERAJUK ITU GEDIX!
Korg stuju x dgn statement aQue neh..aQue xmara pon pada org yg keluarkan statement neh at aQue..dia buat aQue sdar..apa yg dia ckao tu ade btolnye..kdg kala mjok neh mmg npak gedik aw..but sometimes ia xlah kelihatan begitu.. kalo korg seorng wanita..pasti korg paham..ape tu gedik an??

xsemua perempuan merajuk tu gdik aw..xbole la kite nak labelkan all gurlz yg majok 2 gedik..perasaan majok tu mmg dah xdpat nk dipsahkan dgn seseorag yang bernama perempuan..tu bg pendapat aQue la..
law korg ase ape yg aQue ckap neh xbtol..korg bole la share an pndapt korg ea...jgn segan..majok slalu pon xelok gk ..bole buat bf kite lari..aQue aw tu..nak majok law kena pada tmpatnye pasti akan ade yg memujuk kite.. tol x??
aQuease tu jek la dlu..tata~ see next page :)
PRINCESS KECHIQ..


Thursday, 8 September 2011

Maddi Jane - Impossible Lyrics.

count on me..

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea,
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see,
I'll be the light to guide you
Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like 1 2 3
I'll be there
And I know when I need it I can count on you like 4 3 2
And you'll be there
Cause that's what friends are supposed to do, oh yeah

Wooooh, Wooooh
That's what friends are supposed to do, oh yeah
You can count on me cause I can count on y
ou

cne raya korg??

salam..
dah lama sangat aq xsentuh blog aq neh..hehe..rndu plak nak menulis aw..lets talk about raya??nak??amacam sambutan raya kowg taun neh??persiapaan raya aq alal kadar jek..sambutan pon biase2 jek aw..
aq taun neh beraye d kampung aw..kampung aQue at pahang..lepar utara 2..sonok sgt dapat beraye gn saudara mara yg da lame xberjumpa..bukan tu jek aw..aq dapt berjumpa gn nnek aq..n tokwan aq aw..ase rndu pon ilang aw..
p xlame pon beraye d kampung..pastu kne balik sekinchan aw..coz parents aq kne bekerja aw..nak uat cne an..law xkeje nty nk mkan ape an??hehe..korg punyer cne lak??meh la kongsi an bersama..

 
Images by Freepik