Pages

Tuesday, 8 November 2011

hari pertama kembali ke kuis for sem4

salam to siapa2 yang baca ape yang aku taip neh..:)
hari neh citer sal kepulangan aku ke kuis setelah hmpir sebulan bercuti di kampung yang tercinta..kampung tali air 7 sg.leman..hehe..aku xdaftar bilik ag ary neh..esok pagi baru aku dftar..sebab ary neh ramai cgt student nk dftar at dewan banquet tu..
penuh sesak dewan tu gn student..
tu yg aku decide nak dftar pagi esok..tpkse la wake up awl tuk pagi esok..spye xperlu bratur panjang..
hehe..
hari neh jugak adalah hari yang membusankan..sebab xde buat ape2..dduk lepak dalam bilik jek..hirup udara kuis yang terchenta..huhu
tapi rasa sdeyh pon ader jugak..sebab berpisah dgn family aku dah..xdpat ag nk dga sore adeq aku gdoh2..hehe..ayat yang aku slalu egt..adeq!jgn membebel..t dye msty ckap balik at aku..long!jgn membebel..arrgghh!MISS THEM SOO MUUCCHH!

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik