Pages

Wednesday, 21 December 2011

#heartsicknow! aku benci kau! paham??!

my sharing now!my feeling so bad today..:(
dalam hidup aku..blom prnah lagi aku bncikan org taw..p baru kali aku saya bncikan seseorang aw..aku bnci cgt at dye..sampai aty dye buat aku mcm neh..dlu mcm2 jnji dye bg at aku..last2 dye tggal an aku..kalo boleh aku nak block dye dari hidup aku..ade paham!
#akubncicgtatko!aku xnak tgok muke ko aku..aku xnyesal kenal n trime cnta ko..p yg aku sakit adalah nk lupakan n buang ko dari hidup aku..skitnye aku jek tanggung..ko skunk sdang berbahgie..
dulu mcm2 janji ko tabur at aku an..mmg aku taw aku neh xbek tuk ko..ade pompuan yg lbeyh bek tuk ko..p ko aw x aku syang an ko hampir sepenuh aty aku..
ko xsedar lagsung bila ko melangkah pergi..ko dah bwak hampir separuh dri smngat idup aku..slow ko bwak pergi apa yang aku ade..aku hampir tersungkur sendiri..sket pon ko xpandang ak an..
manna jnji ko yg ko ckap.. wpon ape pon yg jadik b xan tggal an bby..cume bby at aty b..b xleh hidup tnpe bby..cume bby yg buat b snyum...bnyak ag la jnji ko..
adkah itu yg di katakan janji romeo??!sume lelaki mmg mcm tu ea??mana jnji ko ckap nk jge aku tu??dah campak dalm tong sampah ker ha??!#welldonedear!sebab buat aku mcm neh.. aku egt jnji ko yg ko bg aku peluang tu..n tgu aku adalah palsu..sanggop an ko buat aku mcm neh..
ko bnyak kali tggal an aku.. sampai aku fobia nak trime ko balik..p ble jpew ko mse ko npak kusut nk stpm dlu..aku btol2 ikhlas cyg an ko..aku cuba buang fobia aku..aku trime ko balik lam hidup..aku try  yakinkan dri aku yg ko xan tggal an aku mcm dlu..p rupanya panas xsampai ke petang..mmg btol ko tggal kan aku ag..knpa ko buat aku mcm neh.. naik sakit aku gn sume neh..knpe ko xaw yg aku #syggileratko!
ko ckap ko epy gn aku..cume aku yg boleh buat ko epy..p tu sume tipu an..pandai ko berlakon..
#sweetstalker!la ko neh an!

Tuesday, 20 December 2011

sengal an aku neh!kaki bear pon jadik an..nak uat cne chumel cgt bear neh..


ramainye..wah!lub u all la!



ha!bgos btol anak dara and teruna duk at tgge an malam2..balik la oi!




sweet moments...sume tantek an..cyunk korg sanad la..

saat bersama mereka adalah saat menyeronokkan aw.. terhibur sanad kua gan korg..pas neh bole lah lepak ag an..hehe..wapon pnat jalan kaki dari pavillion nak ke times square..p memang son0k a!.xbhong la korg.. 
kelakar la bile tgok pic korg..macam gaya ade aw..aku neh plak jenis gile kamera..mmg suka bab gambar2 neh..hehe..paz neh kita lepak ramai2 ag aw.
ase sdedyh lak nak berpisah gn korg law dah lepas diploma nanty..dah xdpat nak lepak gn korg..kita masing akan dapat kwan yang baru..hope ape pon yang terjadi kita tetap bersahabat selamanya taw! pomiss aw korg neh!

Monday, 19 December 2011

- tO keyruL aZuan musa -


 hye awak! this dedication tuk awk aw.
ary neh bertarikh 20. 12. 2011 adlah hari lahir awk yg ke 21 an..hehee..dah makin tua awk dari saya an..
haha~saya maseh ade 1 at pangkal depan..hhuhu..awk dah bertuka 2 an..
papepon saya nak ucapkan 
SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 21..SEMOGA HIDUP AKAN LEBIH DIBERKATI..SEMOGA REZEKI AWK AKAN DIPERLUAS KAN.. slamat menjalani hidup awk dengan lbeyh baik aw..kita tetap kawan selamnye aw awk..tite sayunk awk clalu!

- you and me -

setiap langkahku
ku ingin kau selalu ada di sisiku
setiap nafasku
ku ingin kau selalu ada di dekatku
hidup ini harus memilih
dan siapa yang ingin hidup sendiri
jangan pernah menyerah selama hidup ini
ku hanya ingin bersama denganmu

ooh aku yang mencintaimu
kan ku beri semua yang terbaik untukmu
hoo aku yang menyayangimu
kan ku lakukan semua hanya untukmu

nanana nanananana nana
nanana nananana

rasanya begitu indah
berdua (berdua) just you and me

setiap langkahku
ku ingin kau selalu ada di sisiku
setiap nafasku
ku ingin kau selalu ada di dekatku

hidup ini harus memilih
dan siapa yang ingin hidup sendiri
dan selama hidup ini
ku hanya ingin bersama denganmu

ooh aku yang mencintaimu
kan ku beri semua yang terbaik untukmu
hoo aku yang menyayangimu
kan ku lakukan semua hanya untukmu

ooh aku yang mencintaimu
kan ku beri semua yang terbaik untukmu
hoo aku yang menyayangimu
kan ku lakukan semua hanya untukmu

nanana nanananana nana
nanana nananana

rasanya begitu indah
berdua (berdua) just you and me
rasanya begitu indah
berdua (berdua) just you and me


 
Images by Freepik