Pages

Wednesday, 21 December 2011

#heartsicknow! aku benci kau! paham??!

my sharing now!my feeling so bad today..:(
dalam hidup aku..blom prnah lagi aku bncikan org taw..p baru kali aku saya bncikan seseorang aw..aku bnci cgt at dye..sampai aty dye buat aku mcm neh..dlu mcm2 jnji dye bg at aku..last2 dye tggal an aku..kalo boleh aku nak block dye dari hidup aku..ade paham!
#akubncicgtatko!aku xnak tgok muke ko aku..aku xnyesal kenal n trime cnta ko..p yg aku sakit adalah nk lupakan n buang ko dari hidup aku..skitnye aku jek tanggung..ko skunk sdang berbahgie..
dulu mcm2 janji ko tabur at aku an..mmg aku taw aku neh xbek tuk ko..ade pompuan yg lbeyh bek tuk ko..p ko aw x aku syang an ko hampir sepenuh aty aku..
ko xsedar lagsung bila ko melangkah pergi..ko dah bwak hampir separuh dri smngat idup aku..slow ko bwak pergi apa yang aku ade..aku hampir tersungkur sendiri..sket pon ko xpandang ak an..
manna jnji ko yg ko ckap.. wpon ape pon yg jadik b xan tggal an bby..cume bby at aty b..b xleh hidup tnpe bby..cume bby yg buat b snyum...bnyak ag la jnji ko..
adkah itu yg di katakan janji romeo??!sume lelaki mmg mcm tu ea??mana jnji ko ckap nk jge aku tu??dah campak dalm tong sampah ker ha??!#welldonedear!sebab buat aku mcm neh.. aku egt jnji ko yg ko bg aku peluang tu..n tgu aku adalah palsu..sanggop an ko buat aku mcm neh..
ko bnyak kali tggal an aku.. sampai aku fobia nak trime ko balik..p ble jpew ko mse ko npak kusut nk stpm dlu..aku btol2 ikhlas cyg an ko..aku cuba buang fobia aku..aku trime ko balik lam hidup..aku try  yakinkan dri aku yg ko xan tggal an aku mcm dlu..p rupanya panas xsampai ke petang..mmg btol ko tggal kan aku ag..knpa ko buat aku mcm neh.. naik sakit aku gn sume neh..knpe ko xaw yg aku #syggileratko!
ko ckap ko epy gn aku..cume aku yg boleh buat ko epy..p tu sume tipu an..pandai ko berlakon..
#sweetstalker!la ko neh an!

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik