Pages

Wednesday, 25 January 2012

jaLan - JaLan Saja (!)

Assalamualaikum ! selamat pagi Semua . Mesty semua org tgah tdow an skunk . Aku jek ta reti2 nak tdow . walupon mata neh dah mengantuk neh . Sekrang dah pukul 1 pagi . Nasib baik esok kelas pkul4 petang . kalo ta mmg gantok la aku .
Oke lah ! nak di pendek kan cerita entry aku kali neh aku nak story pasal KESERONOKAN BERJALAN - JALAN BERSAMA SI DIA MY HONEY AMIRUL SYAHID ! Tq papa coz sudi kua jalan- jalan dengan mama taw ! trimas teman mama jalan2  walupon papa penat layan kernah mama yg hyper neh ! hehe ! kesian papa kena lyan awek papa yg terlajak hyper neh an . bnyak soal plak an. MAMA SAYANG #AMIRULSYAHID! 
Minggu lepas an cuti Chinese New Year . so , aku gunakan la pluang tuk bertemu dengan si dia . coz bukan senang kteowg dapt jpew . Dua2 bz degn tempat study yg jauh ag . Macam mana la kteowg nak jpew  . Mula - mula kteowg cdang nak main bowling tapi tgok ramai sgt org ta jadik la nak main an . Chinese New Year la kata kan cuti umum an . mane la ta penuh bowling tu . then , nak tgok wayang plak ta de yg best! alih2 dah lapa cgt . kteowg g la mam dlu at kfc tesco ! ha! my fveret food places is KFC  k . :] . aku mmg ta dapat nak dipisah an gan KFC la.
Lepas mam kfc kteowg jalan2 cuci mata jp . nk window shoping crik2 ta der gak yg berkena . So, kteowg g one plaza balik n decide nak tgok wayng coz dah ta tau nak uat pe . masa tu dah pkul 3 petang . pk punyer pk . kteog pilh citer keramat . Boleh than la citer nye . Aku just ta suke dye punyer sound effect . kuat cgt . buat aku tertutp mata . Padahal laki aku macam ta der pasaan jek tgok .Geram aku ta ! haahaha ! seb be ta menjerit aku . sebab aku dah tutup mata !. haha !


THAT FOR TODAY !

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik