Pages

Monday, 30 January 2012

Sekali Lagi :[


Assalammualaikum semua , hai ape citer hari korg ea ? Hari aku agak menyedih kan la . Aku nak share perasaan aku lepas kena mara dgan someone , someone yg aku cyg cgt ,
aku taw salah aku lawan ckap dye , p ta niat at aty aku pon nak buad mcm yg aku ckap tu , coz aku bukan org yg mcam tu . P dye mara cgt at aku , aku cuba pujuk dye but dye still skit aty gan aku .


'' Awak truk cgt ker saya at mata awk ea ? dah lama kita kwan , awk ta npak ker saya org yg macm maner ea ? knpe awk kata saya cmtu , saya ta pnah buad ape yg saya ckap tu , saya sekadar tnye jek , ''
aku sangka ade org akan trima aku seadanya aku neh , aku egt ko betul2 kenal aku dari org lain . bukan kejap kta berkwan . 


Kenapa ko ta npak ? ta sgke ko pon ta kenal diri ak . terima kaseh sebab buad aku terasa aku neh truk cgt at mata ko . Sekali lagi aku terasa hina cgt . aku betul2 kecewa kali neh . Tade sape bole trima ko wahai diri . SEDAR LA DIRI TU CKET ! JGN NAK BERHARAP SGT DEKAT ORG !

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik