Pages

Tuesday, 17 January 2012

Week for Midterm . CHAIYOK !

Assalammualaikum semua readers yang membca , terbaca also yg memfollow blog aku neh ! selmat malam aku ucap kan . haha ! tapi bukan ucapan tuk tidur taw . tersegar plak mata neh bila baru lepas mandy . padahal esok kelas pukul 8 a.m !
entry aku kali neh aku nak ceritakan pasal kesibukan STUDY aku . Rasa macam ta caye pulak . Study punyer study , rupanya kteorg beberapa minggu sahaja lagi akan menghadapi final . Skunk kelas agak padat . kdg2 ta ckup masa nak kejar kelas ganti , coz sebelum neh bnyak  cgt cuti an . Skunk terpaksa gunakan weekend tuk uat kelas ganti . Ta dapat la aku nak balik . :[ sdeyh an. tapi tak pe ah demi study aku korbankan weekend aku .
In this week , aku terlalu busy dengan midterm . Kalau masa sekolah kita called as UJIAN PENGGAL PERTENGAHAN TAHUN an ? huhu . Setakat neh aku dah lepas dari menghadapi midterm subjek ISLAMIC BANKING PRACTICE , MANDARIN 2 . Ade lagi tiga paper belum aku hadapi , takot gak aku nak hadap cume tu .
Dah la tme study aku men2 , hahaha! :] lagi2 subjek COMMERCIAL LAW !aku ta suke undang2 . nak kena hafal ACT takot nye aku . kadang2 aku ta paham pasal undang2 neh . ta tau la cne nak jwab midterm t .
Lepas neh aku kena fokus and study hard ! chaiyok NORNAJATULSHIMA jangan mudah mengalah ! ! ko kena naik an pointer ko dari yg lebih baik . jdik an sem lepas sebagai PENGAJARAN .


No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik