Pages

Wednesday, 29 February 2012

aku tak mintak sesiapa berdiri dekat cc aku !



Saya tak mintak awak call saya bila awak dah mara . Saya dah tak perlukan tu pon . Awak tidur jek la . Tak perlu nak call - call saya ag . Esok , lusa maseh ader . Saya tahu  awak penat sebenar nya nak layan or nak berkepit dengan saya . Saya tak mintak awak berkepit pon dengan saya . Pergi lah ke mana pon awak , nak . Saya tak mintak awak ader sentiasa di sisi saya . Tahu lah saya jaga diri saya . Saya dah besar awk .
Tak perlu awak nak bagitahu maner pon awak nak pergi . Pergi jek , Malam neh saya ta der pon rasa nak menang .


Saya sedar , tak mungkin ader orang akan bertahan dengan saya . Saya tak mintak sesiapa ader at cc . Saya akan terusakan hidup saya sendiri . Saya tak yakin ader orang boleh terima saya . Saya sedar , saya neh jenis yg macam mana . Awak jadik la pon yang awak nak . Saya ta kan merungut lagi . TAK PERLU INGAT KATA - KATA saya .

Sunday, 26 February 2012

Exam Fever :]

Assalammualaikum semua .
Dah agk lama aku tinggalkan belog aku neh , Bukan ta rajin nak m'update belog neh . Just aku ta tau nak story pasal apa jek . hehe ~ Aku sebenarnya baru lepas balik bercuti dekat kampung . Disebabkan aku minggu neh start EXAM FINAL . tuh yg last week cuti study week .


Sebut jek exam , seram sejuk aku rasa badan neh . Takot sangat . Aku ta na jadik macam sem yang lepas . Cukup la sekali aku tercilap langkah . Kali neh aku ta nak buat silap yang sama lagi .
 Hari neh first paper aku BI . aduus ! takot nya . dalam masa sejam jek lagi aku akan melangkah ke Dewan Exam PKK .


Korg semua doa kan aku dapat buat yang terbaik yew . Kepada Semua Student DIB 4 C Aku doakan korg semua dapat buat yang terbaik tuk EXam final kali neh keyh . Tapi sebelum tuh , aku pon nak mintak maap kepada Korg semua kawan -kawan seperjuangan aku . Jika selama kita bersahabat neh aku ader menyakiti hati korg yew . Korg semua adalah kwan - kwan terbaik aku keyh !

Sunday, 19 February 2012

Wednesday, 15 February 2012

Tuesday, 14 February 2012

Ungkapan Yang Dinanti

Assalammualaikum tuk semua . Salam di beri sebelum aku m'update blog aku kali ini , Entry aku kali neh Pasal UNGKAPAN YANG AKU NANTIKAN . Last week an aku pergi camping , lama gak aku tggal an C dia aku tuh .


Nak taw ape ungkapan yg aku tgu tuh . Ungkapan yang selalu dye lafazkan at aku dlu , dye ta nah lupa setiap masa tuk lafazkan that three WORDS . But skunk since aku balik dari camping dye ta nah lafzakan that words . If aku say love you . Dye just akan umm  , um .  Hati pompuan an maner ta tersentuh , but ta pe lah . kesibikan dye buat dye lupa or malas nak ungkapan thats words ot . Sdeyh gak rasanya macam syok sendiri jek ble kita lafazkan perkataan tuh , dye just akan umm , mm ..


Sabar lah Wahai hati , Dugaan buat mu .
Aku rindu sangat nak dengar , maybe esok dye akan cakap ot . Biar lah hati neh menangis sekjap . Dah terlalu banyak kau ketawa wahai hati . Dah tiba masa ko berehat sebantar . Kadangkala Menangis akan melegakan hati jua .

Thursday, 9 February 2012

3 hari 2 Malam

Assalamualaikum. agak dah berhari gak ak ta update blog aku neh . Sibuk sangat la katakan , aku pon gunakan la beberapa minit yg kau ader tok mengedit blog KESAYANGAN aku neh . Sebelum aku pergi bercamping neh . heheheh , sempat ag an m'update blog . ape lah aku neh . Tapi ta kesah la . Blog kau an , bukan ade org peduli pon .
Entry aku kali bertajuk 3 hari dua malam an . Sebab kejap lagi aku akan pergi bercamping , dekat Hulu Langat . Aku rasa malas sangat nak pergi taw , bukan ape , asgment aku bnyak lagi ot ta ciap . dah la hari isnin nak kena hantar dah . Pastu , ary isnin pon aku ader exam midterm mikroekonomi aw. aduuusss! tatau la cne . hope cgt hari ahad tuh aku dpat setelkan semunya .


Selama tiga hari neh jugak aku ta an dapat nak mcj or call dengan yang tercinta aku sorg tuh . Oh! Amirul Syahid . Saya bakal merindui awk lebeyh dari biase taw . Awk jaga diri taw sepanjang saya ta der , nanti bila saya dah balik kita SKYPE ag oke cyg ! Saya sentiasa di hati awk . Macam awk selalu pesan dekat saya tuh . Awk tuh balik kampung hati2 taw drive . jangan nakal2 lak at kampung sowg2 . Jangan nak duk mancing n merayap jek taw . oke papa . Take care cyg . +______________________+

Saturday, 4 February 2012

Nak Baby cmnie


Boleh ta Amirul Syahid ??? hehe ! eceeh gatal kan che' neh . huhu .

Kenakalan aku hari neh !

Assalammualaikum semua ! apa kabo ? in mandarin dia , NI HAO MA ? eheheh , entry aku hari neh cerita kenakalan aku dalam demam neh ha . hehe .
Oke cmnie , exactly aku busan hari neh aku pon pikir l nak buat ape . Sekali akudapat idea nk m'edit picture. Coz da lama aku ta edit picture neh . Rindu lak aku nak edit pic Aku dengan Kechik Moshiro neh . Niat aku just nak edit aku picture dengan Bf aku sorg neh jek la taw .Jeng ! Jeng ! tiba lak telah mendapat ilham nak edit picture adeq aku [ Nurathirah Shamsudin with Mat Panjang sog neh ] . hahaha !
Aku hope korg ta mara taw . KOrg Sweet sangat taw , aku yg tgok pic neh pon jadik JELES taw . Sory sangat2 to korg taw . Sebenarnya aku curi2 ambek picture korg neh . Aku kutip semua picture korg neh dari FB [ Aina Fazil ] :] sowie jugak to Aina coz cyma amek picture neh tanpa izin taw .
Jeng ! jeng ! Jeng ! nak tgok ta picture edit yang aku curi - curi amek tuh ?

Tadaaa !

[ NURATHIRAH SHAMSUDIN , MOHD ROZAINI ]
Ape pendapat korg pasal picture neh ? cantek an , sweet jek aku tgok . JELES sebentar di cnie . ahahaha~

 [ AMIRUL SYAHID ]
This is my sayang taw , only one my sayang . Aku sayang sangat dekat dea !
IMISSYOU syg , tu lah yg kerap dea ucap dekat aku taw .


My sayang yg Hensem neh , ILYIMY SAYANG !


Neh semua kawan my Bf lorh .
[ Tira , Aina , Pekan ]
Encem dan cantek2 belaka an .


[ AMIRUL SAYANG SHIMA SELALU ]


[ PICTURE SANTAI MEREKA ]

Friday, 3 February 2012

AMIRUL SYAHID . PLIZzz !

Assalammualaikum semua nya ! ape khabar semua  , hope Kalian dalam keadaan sihat sejahtera ye . Jangan demam macam alu dah la keyh ! ;]

Wazzup yo ! korg mesty taw an law org demam neh mesty ta dr selera mkan kan , macam aku skunk la . Tadi aku lapa sangat , aku pon pergi la 1st cafe beli makanan yang di panggil "charkeuwtiaw" , tapi kan aku makan ta abes la .
Padahal  , perut aku lapa sgt tadi . Tekak neh saja - saja la tuh nak main - main kan.
Korg nak taw ape yang ader dlam aty aku skunk , aku terasa sangat nak makan kfc dengan My sayang tu . Sebab tu la h , title aku kali neh . "amirul syahid plizz!" . Awk datang la cnie jumpa saya . Tekak saya nak makan Kfc la awk . Aiskrim kfc pon sedap gak aw.
Mei la sini ! rindu sangat dekat awk . Wapon baru 2 weeks ago mkan sama - sama dengan awk tapi saya still terasa nak mkan kfc lagi.


Awk taw kan saya suka sgt makan Kfc . Tolong ea awk ! :]

Wednesday, 1 February 2012

my words To You





awak tahu tak sebab apa saya sukakan langit..?


sebab bila saya pandang langit mesti saya terbayang wajah awak. .


awak tahu tak sebab apa saya sukakan bulan dan bintang..??


sebab bulan dan bintang lah yang telah mengajar saya erti sebuah  


kehidupan..dan awak tahu tak kenapa saya terlalu sayangkan 


awak..sebab awak telah mengambil seluruh bahagian hati 


saya...maafkan saya yaa jika ada kata2 yang membuatkan awak 


terasa...sebenarnya tak pernah sekali terlintas atau terniat pada diri 


saya untuk menyakiti rasa awak...yang saya tahu saya akan terus 


membuatkan awak selalu bahagia bersama saya !














 
Images by Freepik