Pages

Thursday, 9 February 2012

3 hari 2 Malam

Assalamualaikum. agak dah berhari gak ak ta update blog aku neh . Sibuk sangat la katakan , aku pon gunakan la beberapa minit yg kau ader tok mengedit blog KESAYANGAN aku neh . Sebelum aku pergi bercamping neh . heheheh , sempat ag an m'update blog . ape lah aku neh . Tapi ta kesah la . Blog kau an , bukan ade org peduli pon .
Entry aku kali bertajuk 3 hari dua malam an . Sebab kejap lagi aku akan pergi bercamping , dekat Hulu Langat . Aku rasa malas sangat nak pergi taw , bukan ape , asgment aku bnyak lagi ot ta ciap . dah la hari isnin nak kena hantar dah . Pastu , ary isnin pon aku ader exam midterm mikroekonomi aw. aduuusss! tatau la cne . hope cgt hari ahad tuh aku dpat setelkan semunya .


Selama tiga hari neh jugak aku ta an dapat nak mcj or call dengan yang tercinta aku sorg tuh . Oh! Amirul Syahid . Saya bakal merindui awk lebeyh dari biase taw . Awk jaga diri taw sepanjang saya ta der , nanti bila saya dah balik kita SKYPE ag oke cyg ! Saya sentiasa di hati awk . Macam awk selalu pesan dekat saya tuh . Awk tuh balik kampung hati2 taw drive . jangan nakal2 lak at kampung sowg2 . Jangan nak duk mancing n merayap jek taw . oke papa . Take care cyg . +______________________+

2 comments:

  1. mne aw ite mayap o g mancing...intip ea???

    ReplyDelete
  2. taw sgt la awk tuh . bukan bulih sgt duk diam at uma .

    ReplyDelete

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik