Pages

Friday, 3 February 2012

AMIRUL SYAHID . PLIZzz !

Assalammualaikum semua nya ! ape khabar semua  , hope Kalian dalam keadaan sihat sejahtera ye . Jangan demam macam alu dah la keyh ! ;]

Wazzup yo ! korg mesty taw an law org demam neh mesty ta dr selera mkan kan , macam aku skunk la . Tadi aku lapa sangat , aku pon pergi la 1st cafe beli makanan yang di panggil "charkeuwtiaw" , tapi kan aku makan ta abes la .
Padahal  , perut aku lapa sgt tadi . Tekak neh saja - saja la tuh nak main - main kan.
Korg nak taw ape yang ader dlam aty aku skunk , aku terasa sangat nak makan kfc dengan My sayang tu . Sebab tu la h , title aku kali neh . "amirul syahid plizz!" . Awk datang la cnie jumpa saya . Tekak saya nak makan Kfc la awk . Aiskrim kfc pon sedap gak aw.
Mei la sini ! rindu sangat dekat awk . Wapon baru 2 weeks ago mkan sama - sama dengan awk tapi saya still terasa nak mkan kfc lagi.


Awk taw kan saya suka sgt makan Kfc . Tolong ea awk ! :]

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik