Pages

Sunday, 26 February 2012

Exam Fever :]

Assalammualaikum semua .
Dah agk lama aku tinggalkan belog aku neh , Bukan ta rajin nak m'update belog neh . Just aku ta tau nak story pasal apa jek . hehe ~ Aku sebenarnya baru lepas balik bercuti dekat kampung . Disebabkan aku minggu neh start EXAM FINAL . tuh yg last week cuti study week .


Sebut jek exam , seram sejuk aku rasa badan neh . Takot sangat . Aku ta na jadik macam sem yang lepas . Cukup la sekali aku tercilap langkah . Kali neh aku ta nak buat silap yang sama lagi .
 Hari neh first paper aku BI . aduus ! takot nya . dalam masa sejam jek lagi aku akan melangkah ke Dewan Exam PKK .


Korg semua doa kan aku dapat buat yang terbaik yew . Kepada Semua Student DIB 4 C Aku doakan korg semua dapat buat yang terbaik tuk EXam final kali neh keyh . Tapi sebelum tuh , aku pon nak mintak maap kepada Korg semua kawan -kawan seperjuangan aku . Jika selama kita bersahabat neh aku ader menyakiti hati korg yew . Korg semua adalah kwan - kwan terbaik aku keyh !

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik