Pages

Saturday, 4 February 2012

Kenakalan aku hari neh !

Assalammualaikum semua ! apa kabo ? in mandarin dia , NI HAO MA ? eheheh , entry aku hari neh cerita kenakalan aku dalam demam neh ha . hehe .
Oke cmnie , exactly aku busan hari neh aku pon pikir l nak buat ape . Sekali akudapat idea nk m'edit picture. Coz da lama aku ta edit picture neh . Rindu lak aku nak edit pic Aku dengan Kechik Moshiro neh . Niat aku just nak edit aku picture dengan Bf aku sorg neh jek la taw .Jeng ! Jeng ! tiba lak telah mendapat ilham nak edit picture adeq aku [ Nurathirah Shamsudin with Mat Panjang sog neh ] . hahaha !
Aku hope korg ta mara taw . KOrg Sweet sangat taw , aku yg tgok pic neh pon jadik JELES taw . Sory sangat2 to korg taw . Sebenarnya aku curi2 ambek picture korg neh . Aku kutip semua picture korg neh dari FB [ Aina Fazil ] :] sowie jugak to Aina coz cyma amek picture neh tanpa izin taw .
Jeng ! jeng ! Jeng ! nak tgok ta picture edit yang aku curi - curi amek tuh ?

Tadaaa !

[ NURATHIRAH SHAMSUDIN , MOHD ROZAINI ]
Ape pendapat korg pasal picture neh ? cantek an , sweet jek aku tgok . JELES sebentar di cnie . ahahaha~

 [ AMIRUL SYAHID ]
This is my sayang taw , only one my sayang . Aku sayang sangat dekat dea !
IMISSYOU syg , tu lah yg kerap dea ucap dekat aku taw .


My sayang yg Hensem neh , ILYIMY SAYANG !


Neh semua kawan my Bf lorh .
[ Tira , Aina , Pekan ]
Encem dan cantek2 belaka an .


[ AMIRUL SAYANG SHIMA SELALU ]


[ PICTURE SANTAI MEREKA ]

1 comment:

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik