Pages

Monday, 5 March 2012

Bila Si Gadish Ungu Study !

Assalammualaikum Semua ! Neh entry pasal Si budak KechiQ yang hari neh study Ibp . haha . Enjoy keyh.


Si gadish Ungu tengah study IBP ( islamic banking Practice ) . Haha . cuak ot . Bnyak yang ta hafal lagi , hari rabu dah ade exam .


Meja dalam bilik bersepah -sepah dengan pen yang berwarna - warni . Nak buat MIND MAP la katakan . Haha .


Ni lah hasil mind map aku yang merapu - rapu tuh taw .


Pen yang pelbagai warna neh hadiah daripada *amirulsyahid! dye banje menggunakan baucer buku dye tuh ha . Tq awk, Tak sia - sia kita beli pen neh taw .


Pening gak aku tgok mind Map neh . tapi ta pelah asalkan aku paham udah . esok nak study ag . Bnyak lagi yang ta bca neh .

Untuk hari ini , setakat ini dlu la ea . Aku nak tdow dah . Esok nak sambung study lagi lak . Gud nite semua !

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik