Pages

Sunday, 4 March 2012

My syarat to #amirulsyahid!

Assalammualaikum Semua Readers . Pada waktu pagi neh , tiba - tiba mood menulis aku datang pulok an . hehe . Kali neh tangan aku gatal nak menulis pasal diri aku yang sedang di landa masalah jiwa . Agak menyakitkan gak lak bila melibatkan Jiwa - Jiwa .

Tadi aku buat syarat berani mati dekat bakal laki aku tuh ha , Aku bagi warning dekat #amirulsyahid tuh " if nak kahwin dengan aku Dhia kena berhenti smoke ! " haha ~ gatal kan aku neh ? ?



 Tapi apa aku peduli , aku nak Dhia berubah aQue ta na nanti anak aku pon smoke  . Ader paham ? Lagipon , apa yang aku buat neh adalah untuk kebaikan dhia jugak untuk di masa hadapan . Maybe syarat aku neh nampak tak masok akal , tapi kalau awak betul - betul berubah . Saya yakin awak akan menjadi lebih baik dari sekarang aw . .


Saya akan berusaha membantu awak berubah ke arah yang lebih baik . Sebab hubungan yang kita bina neh bukan sekadar mainan . Hubungan kita neh dulu tiada apa - apa , kosong . Tapi masa - masa yang kita lalui sekarang dah mencipta pelbagai kenangan buat kita an  Sayunk ? JOm kita sama - sama berubah menjadi yang lebih baik tuk masa depan kita sayunk . Semoga hubugan kita akan terus direstui oleh ibu bapa kita . Pintu rumah saya sentiasa menanti kedatangan awk yang di depan rumah tuh . :]

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik