Pages

Sunday, 4 March 2012

Sahabat

ASSALAMMUALAIKUM .
hye korg ? ape ceritara korg ea ? ader yang best ta ? Kalau ader yang besh ! besh ! boleh la korg share gan aku an ? Aku sudi jek mendengar and berkongsi ceritara bersama .
Entry aku kali neh aku nak story pasal mengremoved Someone dalam hidup aku . First time dalam hidup aku , aku removed kawan dalam FB . Sebelum neh aku ta nah buat lagi . Ta tau la ckap caner rasanya . sebab aku neh jenis tak suka nak buang kawan . Macam pon kawan tuh layan aku , aku still akan berkawan dengan orang tuh . Tapi kali neh aku terpaksa UNFRIEND gan Dhia  sebab aku tak nak menjadi pemusnah hubungan orang .
Terima kasih dalam beberapa hari yang lepas menjadi sahabat tuk saya berkongsi cerita . But now , kita akan jadik macam dulu balik . Saling tak mengenali , agar tak memberi effect dekat diri awk .

dont cry bcoz its over , But smile NORNAJATULSHIMA its happened .

Mungkin disini kita tidak dapat menjadi kawan or sahabat lagi . Mungkin belum masanya kita menjadi sahabat sejati . ALLAH itu MAHA BERKUASA . DIA dah aturkan segalanya buat kita . Aku terima semua yang terjadi neh sekarang . Mungkin ader hikmah . ALLAH tu nak uji aku buat kali yang ke berapa pon aku tak tahu . Tapi aku terima ketentuan - Nya . DIA dah tetapkan untuk aku ape yang terbaik . Biar aku dengan rasa sakit sekarang . agar di Masa hadapan aku dapat mengajar diri aku menjadi lebih tabah dan tidak mudah diperdayakan .

Sampai ke hari ini aku rasa bersalah terhadap Kamoo . Sebab aku dapat rasa kehadiran kau sebagai teman kamoo akan memberi effect bruk terhadap kamo . Aku tidak tahu sama ada kamoo menyesal berkwan , bertemu , menolong aku balik . Andainya ade rasa menyesal di hati kamoo bertemu aku sebgai sahabat kamoo semula . Aku memohon maaf dari kejauhan ini.

#harapkitaakanbertemudiakhiratkelak!

[ maafkan semua salah dah kesilapan C budak KechiQ ini ]



P/s : Sahabat adalah anugerah yang indah , Mungkin seseorang mampu hidup tanpa kekasih nya di hati .Tetapi jarang orang mampu hidup tanpa sahabt disisinya . Yang menemaninya tiap saat .

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik