Pages

Saturday, 3 March 2012

To #boyreaders ! read this !

ROKOK ! ! ! 
Korg semua dekat luar sana mesty dah biasa an dengar perkataan diatas tuh ? rite ? Aku nak share story sikit pasal rokok neh . Aku sendiri tak paham kenapa hampir separuh lelaki diluar sana hisap ROKOK . Seronok ker ea korg ? Puas ker lepaskan tension dengan smoke ? Korg tak takot ker effect dye dekat kesihatan korg in Future ? Korg an bakal  jadik seorang suami dan seorang ayah kepada anak - anak korg . Korg nak ker anak - anak korg tgok korg macam tuh ? Tidak malu ker korg dekat anak - anak korg ?
Kepada readers yang tak dapat nak terima apa yang aku cakap neh , aku mintak maap . Aku just nak sampaikan pendapat aku . Tak ader ape pon yang korg dapat kalau korg smoke . Just akan membazir an duit korg dan Musnahkan hidup korg sendiri . Kepada #boyReaders! hope korg paham la kan . Belajar bersungguh - sungguh untuk berubah keyh ! Masih belum terlambat ! :]
aQue mlas nak cakap panjang - panjang . Takot korg yang membaca tuh Boring plak . Apa kata korg tonton video neh . Hope dapt la memberi kesan kepada Hati korg keyh ! peace =)

Enjoy Dis video :



Kepada yang ta SMOKE ag tuh , JANGAN NAK BELAJAR NAK SMOKE KEYH ! Bukan senang nak berhenti kalau dah smoke =)

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik