Pages

Thursday, 31 January 2013

Kisah dunia study aku :)



Assalammualaikum ! ! ! haiii Semua ! lama dah aku tinggalkan belog neh tanpa coretan kan. Terasa rindu plak na menulis. Tuh yg aku bukak belog neh. kesibukan terhadap study dan kerja. Membuatkan aku dah lama taj jenguk belog neh. Aku sekarang dah buat start PART TIME JOB , tanpa parents aku tahu. Aku bukan tak nak minta izin dorg, tapi aku perlukan duit untuk mkan. Kadangkala, duit belanja aku tak cukup. Nak tak nak aku kenma kerja. Dapat larh jugak buat belanja makan aku neh ha! alhamdulillah :).
buat part time neh kadang kadang buat aku rasa penat lak. Balik jek terus rasa mengantuk, kdg kdg terbabas gak na study. hehehehhee. Jahat kan aku ?? neh dah final semester , tapi maseh nak main main ag . haaaiihh !

 
Images by Freepik