Pages

Tuesday, 14 May 2013

Gatal tangan.


Hye pembaca yang maseh setia singgah ke belog yang tidak seberapa neh. heheh :) . Cer tgok belog aku , hari neh dia new looks kan? hahah. Bukan apa ini kes jeles tengok belog org lain bukan main cantek serta comel lote gittuu. Aku pon gatal tangan nak cuba belajar sket sket . nah amek kau ini hasilnya. Puas hati gak la. Sampai sanggup tak keluar lunch semata mata na buat belog neh. hhehe.
Kalau tahu dek kesayangan aku yang aku tak makan lagi dari tengah hari tadi , kompom kena marah punya la. hehe. Sorrryy larh abg , sayang bukan tak nak makan. Cuma malas na keluar nanty balik syang makan yew dekat rumah.
Actually , susah gak ea na buat belog neh. Nasib baik lah ada bantuan dari CIK ASYIKIN saya neh. Yang banyak mengajar saya :) tengs kwan. Dah berjam mengadap belog neh. Tak sedar cepat jek masa berlalu. Sekejap lagi abes la opis hour aku . Yeahhh ! boleh balik . hehehe. 
(sebenarnya tak sabar nak jumpa driver saya heehhee)..okeyh larh korg semua . Nanty ada masa aku update lagi keyh. Hari neh tak banyak sangat aktiviti aktiviti menarik yang aku nak kongsikan , ade masa aku  story moli lagi :). 



No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik