Pages

Wednesday, 15 May 2013

Bear Baru :)

Hye pembaca pembaca sekalian ! hehehe Tak tahu la ramai ker tak pembacanya kan. tapi lantak lak, nak gak tulis pembaca pembaca. Actually , waktu opis aku baru sahaja berakhir. Pehh ! sakit tengkuk neh duk mengadap belog neh jek dari pagi. hehe. Bukan apa , bila aku duk godek godek jek belog neh rasa bersemangat betul na edit sampai comel. Taaadaaa . Ini jadik nya. Dapat mengadap belog kesayangan neh , tak makan pon ta rasa apa. Bila siap jek belog neh mula la lama datang menjengah hehe.  
Jap ea boss , kejap lagi saya balik. Na guna WIfi opis jap. Banyak bnde yang aku belajar hari neh. Sket demi sedkit aku godek godek ini la hasilnya. heheh. comel ta ea? Aku rasa happy sgt sebab dpat buat belog yg comel , walaupon tak secomel macam orang lain punya. Aku neh budak baru belajar. Buat semua neh pon banyak mintak tolong orang. ehheh . Maap la kalau sapa yang masuk atau singgah ke belog neh. Dia rasa belog neh semak sket.
Skunk aku tengah duduk dekat bwah opis aku menunggu CIK ABANG AMIRUL SYAHID datang menjemput. Aku dah telefon dia tadi , lambat katanya hari neh dia balik. so kena du dekat bwah neh bersama dua bijik TEDY BEAR yang baru sahaja aku terima tadi.
Terima kaseh la CIK HAKIM yew atas pemberian hadiah kau neh. Terharu plak aku, tak sangka sampai kau na bagi dua bjik. hehhe. Kaler faveret aku pulak tuh . PINK + WHITE COLOR :). Tengs kwan. Sebab sentiasa egt kau walaupun kita berjauhan :)


Akan ku simpan hadiah mu ini dalam almari. heheh. Sayang na buat peluk. (heeheh, padahal katil dah penuh gn tedy n bantal yg lain) heheh. 


.

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik