Pages

Thursday, 2 May 2013

Menyambut Orang Baru :)


Hai korang korang yang sedang singgah ke Belog aku yang tidak seberapa nak cantik neh. Hahah. Aku neh ta la gheti sangat na berblog blog neh. Sekadar mencuba nasib sahaja, meluahkan dan menceritakan my private life. Kira belog yang tidak berapa nak chantek ini aku buat macam diari kehidupan aku la.
Kalau korg rasa suka , boleh singgah dah mengikuti belog ini. Tiada paksaan yang pastinya. 

oKeyh ! okeyh ! Before aku melalut yang panjang panjang dan lagi merepek, aku straight to the point jek la yew. Simple kaan. keehhh !keehh! Sebenarnya entry aku kali na story moly pasal ade Sis kepada Ex boyfriend aku baru sahaja mendpat orang baru dalam family dia. Rasanya baru seminggu bersalin. 

Ceewaahh! tah kenapa aku pulak yang rasa excited, padahal aku bukan sesiapa pon. But apa apa pon Sis Nani saya dah anggap sis macam kakak saya sendiri. Walaupun , saya dgn adek sis tak ade jodoh tapi sis tetap akak jadik kakak saya. Terima kaseh banyak support saya. 

Saya nak ucapkan TAHNIAH buat Sis  kerana telah selamat melahirkan baby yang comel ini. Shima doakan Sis dgn baby Aira akan baik baik selalu. Tahniah juga buat husband Sis. In'allah kalau ade masa yang terluang Shima dtg lawat baby sis ok ?

Mesty korg ta saba na tgok pic Baby Aira kan? Comel sgt ! okeyh , before aku akhiri entry neh aku tinggalkan pic Baby Aira okeyh ! 


[ NUR AISYAH HUMAIRA ]

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik