Pages

Monday, 13 May 2013

Monday Story.


Hye all readers yang cantik manis , comel , hensem dan kacak ! ! Terima kaseh kerana sudi singgah dan membaca belog neh. Belog ini sekadar kisah hidup aku jek. Kalau korg terasa bosan na baca belog neh , korg boleh baca bnyak lagi belog yang best . Hope sapa yang singgah membca di belog ini akan enjoy la keyh !
Today is Monday kan? Setahu aku bagi orang yang bekerja neh , bagi dorg Monday is boring kn? Sebab hari ini adalah start kepada hari bekrja setelah bercuti dihujung minggu. heheh. Actually, aku pon tak suka Monday neh. Ekot kan aty mood malas na g bekerja. Tapi nasib baik kesayangan aku yang hantar aku setiap pagi. Dan pesanan dia setiap hari, kerja rajin rajin sayang . Heheheh. Baru ade semangat sket nak kerja . TQ sayang.
Sekarang office aku dah na abeh sebernarnya , tuh yang sempat mengupdate belog kesayangan neh. Sementara menunggu iffice hour ini tamat serta menuggu kesyangan jemput. Tak tahu la hari neh dia abes keje pukul bpe. Mungkin cepat mungkin lambat. Perut aku dah start berkeroncong dan berbagai irama ade, sebab malas nak kelua lunch hari  neh, Neh la padahnya kan. hehe. Jadik orang pemalas lagi. 
Tak banyak pon yang aku nak story pasal hari neh. Hari neh kerja aku tak bnyak pon dekat opis neh. Sebab akak kerani yang slalu ajar aku tuh bercuti. Emergency Leave, pregnant larh katakan. Sian aku tgok akak tuh setiap hari  mornins sickness , teruk gak la tgok dia.
Bila waktu dah petang macam neh, ada jugak rasa bosan. Sometimes teringat dekat kesayangan aku tuh, Apa dia tengah buat sekarang. heheh. Baby Syang abg sangat . Baby tunggu abg jemput babay keyh :)




2 comments:

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik