Pages

Monday, 27 May 2013

Monday Story



haaiiii korang ! Sudah berhari-hari aku meninggalkan belog neh. Baru hari neh aku sempat singgah dan edit edit mana yang patut. heehee Actually , dekat rumah takda Wifi tuh yang tak dapat nek mengedit. Bila masuk opis jek apalagi , gunakan la kemudahan yang ada. Hahahaha.
Setelah empat hari bercuti akhirnya, hari ini aku kembali ke opis lagi. Lama nya aku bercutikan , kadang kadang rasa bosan duk dekat rumah. Tak saba nak masuk opis, tapi bila mengenangkan kena wake up awal , terus malas nak g ke opis. hehehe.. Amboi ! jahat nya aku neh , macam neh nak kawen n nak jadik bini orang. Bangun pon nak lambat jek. ehhee. Taw dek Amirul syahid abess aku . hehehe.
Hari neh dekat opis neh tak banyak kerja sangat dapat la aku update story this day. Pagi tadi aku tak kerja so, aku blogwalking la . Then, aku terbaca satu belog neh. Kisah macam seorang wanita boleh tabah dan kuat untuk berhadapan dgn situasi hampir kehilangan orang yang dia sayang buat kedua kali nya. Macam la kan dia boleh tabah dan tenang. Padahal dia pernah kehilangan orang yang dia sayang sekali. Sekerang , koma pulak. Kalau aku mungkin tak setabah wanita itu. Aku yang baca entry pon terasa kesedihan nya. Semoga wanita itu tabah mengharungi hidup beliau, aku berharap orang kesayangan awak cepat sedar dan sembuh :)

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik