Pages

Thursday, 16 May 2013

Next Stage in My Life





Haii uuoollss ! Selamat petang kepada kalian yang maseh berada di opis tuh Selamat Bekerja yew :). Semoga hari kalian indah dah happy sahaja. Entry kali neh aku na bercerita sedikit pasal perasaan aku . Akur rasa nebes la, nebes sesangat . Korg kalau cakap pasal tunang or kahwin mesty rasa excited kan? heeheh. Sebab aku dulu pon rasa macam tuh bila nak kahwin or nak bertunang. Haaa ! bila skunk dah betul betul nak berhadapan dengan situasi tuh , aku rasa nebes yang teramata pulak.
 Sediakah aku na menjadi tunangan orang ?? Wuuuaaa ! seram sesangat. Aku pon ta tahu nak cakap bila tarikhnya yang tetapnya, maybe dalam masadua blan  lebih lagi. Semua maseh dalam perancangan , haiiissshh ! Dalam perbincangan camnie pon aku dah nebes. Kalau sampai hari cner la agak nya. wuaaa! Dalam rasa nebes neh adalah jugak rasa excitednya. Siapa tak excited kan na bertunang dan melangkah ke alam yang lebih baik. Aku pon tak pernah sangka semua akan jadik secepat neh. Sebab aku sendiri tak terfikir ini yang aku akan buat lepas abeh study neh. hehehe. 
Wahai sahabat-sahabat atau sesiapa yang membaca entry neh , doakan aku yew, Semoga apa yang kami rancang neh akan berjalan dengan lancar. Nanti kalau semua dah kompom sure aku jemput korg taw .
 #you change for two reasons : either you learn enough that you want to or you've been hurt enough that you have to.

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik