Pages

Wednesday, 8 May 2013

Pagi Chenta Hati.



Hye Semua , SELAMAT PAGI CHENTA HATI. hhehe~ Bosan lah pagi neh dekat Opiss.. Pagi neh kau tak bnyak kerja sangat tuh yang ade masa mengupdate Blog aku yg ta seberapa na menarik neh. Just untuk suka suka sahaja. 
Entry kali ini sekdar na meluahkan perasaan kepada yang tersyang jek. Yang sedang sibuk bekerja dan mengumpul wang demi masa depan kita kan dear?? hehe. Sayang harap impian dan perancangan kita akan tercapai.

To love someone deeply gives you strength, being loved deeply by someone gives you courage :). Life is not about waiting for the storm to pass , it's bout learning to DANCE in the rain. 
Before masuk kerja tadi sempat la snap beberapa picture. Kesian kesayangan setiap pagi kena wake up awal untuk menjadi driver aku. Dia dah lah masuk kerja lmbat lagi. Kena datang awal untuk aku. hehe. Tak juga terima kaseh sebab setiap pagi belikan nasik lemak untuk saya. Gemuk sayang lepas neh. eheh.




ILOVEYOU MORE THAN YESTERDAY,BUT LESS THAN TOMMOROW !!

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik