Pages

Monday, 27 May 2013

Perancangan .


Hai KOrang! ! Selaamat Pagi semua, Sedang apakah kalian ? Sibuk dengan kerja di pejabatkah? Sibuk buat asgmnet ker ? Atau maseh tidur di atas katil yang empuk ?? heheh. Sekarang musim cuti sekolah dua minggu tuh cuti. Best nya la budak budak yang maseh sekolah neh. Orang yang bekerja macam aku neh setiap pagi kena bangun awal. Then, pekena nasik lemak sambal sotong dan udang yang dibeli oleh Amirul Syahid syg tuh. Sekarang the efffects is I feel sleepy now. :( Caner nak buat kerja neh. 
Takpa cyma bertahan ! Chaiyok ! chaiyok ! Entry yang aku update hari neh nak story bout malam tadi. :) . Bila teringat rasa yang kami rasa malam tadi kelakar sesangat , tak pernah aku duk senyap jek belakang mak aku, dia yang datang join pon dian jek dok tengok TB. hahahaha~ Gelabah kata kau ! tak pernah aku rasa semalu tuh. Orang dah nak bincang pasal kita kan. Caner tak malu na ngadap :).


Alhamdulillah selepas kedatangan Dia dan family malam tadi untuk berbincang pasal kami , akhir nya mendapat kata setuju dan bila tarikhnya. In'allah Sebulan lagi Title diri aku bakal berubah. Rasa takot jugak nak buat keputusan neh. Tapi aku yakin dengan pilihan aku kali neh, andainya sudah tercatat awak jodoh saya terima suratan takdir neh Walaupun kita tak pernah jangka untuk melalui semua neh secepat ini, kita sama-sama la doa semoga hubungan yang bakal bila akan berkekalan kan awak. Kita hanya mampu merancang sebaik mungkin. Tuhan yang menentukan. :)


Saya sayang awak sangat ! Saya janji saya akan setia dia dengan awak , walau berapa tahun sekalipun. In'allah sehingga akhir hayat saya. Kaseh syg saya takkan pernah berkurang atau berbelah bagi buat awak. Saya nampak kejujuran awak. Kesetiaan yang awak berikan , sebelum neh saya sahaja yang buta pernah melepaskan awak untuk sesuatu yang akhirnya meninggalkan saya akhirnya. Awak yang kemabli berdiri disisi saya. Terima kaseh sayang :) Saya akan lebih menghargai awak. dan menjaga awak dengan baik kelak. jika di izinkan-Nya. Amin :)

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik