Pages

Tuesday, 25 June 2013

Port Dickson Dan PutraJaya















Baru Update :)

Hai semua yang masih mengikuti belog neh, kalau maseh ade la. Kalau tak ade tidak mgapa , blog neh memang sekadar hiburan tok aku berkongsi kisah hidup aku yang tidak berapa nak meanrik neh. ehehh~
Setelah tiga minggu tidak singgah ke Belog yang comel neh , menggunung rasa rindu dekat belog neh. Baru hari neh dapat nak mengUPDATE belog aku neh.
Hari neh da hampir tiga minggu aku tamat praktikal dan sudah dua minggu aku bergelar student kembali , hehe (tambah semester ) jadik la semester tujuh skunk. Aku cuma repeat satu paper jek untuk semester kali ni. Minggu lepas aku berjaya menyiapkan report aku yang merunsingkan tuh. haha~ Rasa lapang sket kepala neh ha. Sekarang tinggal nak fokus dekat majlis yang nak dekat lagi LIMA HARI saja lagi. 
Semoga apa yang kami rancang dan majlis ini akan berjalan dengan lancar..  AMIN. Kalian tolong doakan kebahagiaan :)

Sunday, 2 June 2013

Shopping Time :)



Hai gegirls and boys yang sedang membaca entry neh ! Good Morning , mari kita ceriakan mood-mood pagi neh . Sebab di hari senin macam neh mesty korang semua maseh takde mood kan? Moood still nak menyambung cutikan ? ehheheh. Aku pon ade rasa macam tuh , tapi still menceriakan hari. Tak nak mood down. wuuaa ! (Act, dalam hati tengah susah hati nak berpisah dengan kesayangan esok sampai jumaat tak jumpa sudah) dia kena buat keje dekat Key El =,= !
Entry hari neh aku nak cerita perihal majlis pertunangan aku nanti, Semalam adalah hujung minggu yang memenatkan. Keluar pukul 10 pagi , first pagi-pagi dah jejak ke kedai cincin , bakal mak mentua ajak beli cincin. Menggigil gak nak pilih yang mana, segan gn bakal mak mentua , sejuk gak tangan masa mak dia sarungkan cincin suruh try. heheh. Mak dia pilih aku pkai jek. hoho .  Akhirnya , dpat la cincin yang berkenan dihati. Tapi aku takut nak pakai nanti, takut hilang. ^^
Lepas dah dapat beli cincin kteorg attend kenduri sat, rumah kawan lama aku yang rupa-rupanya EX gelpren boipren aku neh ha. hahahah ~ bohong la tak jeles kan? Tapi kena la cover banyak punya. Lepas attend wedding tuh ktorg gerak g Kuala Selangor aku nak carik kasut dan baju tunang. Kasut senang jek nak carik sampai terbeli dua. hahha~ Last skali aku jual dekat adek aku jek yg ag satu tuh, aku nak pakai satu jek. Dapat plak kaler pink mmg tak la aku na lepaskan. :) grab and buy !
Haaa! yang menjadi satu masalah semalam adalah mencarik baju aku neh. Saiz la tak jumpa , bnyak gila kedai yang kitaorg g. Dari ks Sampai ke sungai besar mencari baju aku, sian bakal mak mentua aku kepenatan. Amirul syahid cakap aku buli mak . hahha~ maap la makcik baju saya memang susah na jumpa. last-last beli dekat sungai besar , jumpa satu nju neh simple n cntek gila. melayang gak la RM150. Nasib baik kesayangan support separuh, kena la hutang dia dulukan. Nanti ade duit baby byar yew bie. Soe nyusahkan syg. :)
Balik tuh ktorg singgah pasar dekat ban kenal kejap, hahaha. semalam aku g dress g pasar. lantak la orang nak kutuk aku pakai dress g pasa. yang korang na sibuk asal ? Jeles tgok aku pkai cntek sgt padahal nak g pasa jek pon kan? Korg ade ? tak de kan so Shut up !!










 
Images by Freepik