Pages

Sunday, 2 June 2013

Shopping Time :)



Hai gegirls and boys yang sedang membaca entry neh ! Good Morning , mari kita ceriakan mood-mood pagi neh . Sebab di hari senin macam neh mesty korang semua maseh takde mood kan? Moood still nak menyambung cutikan ? ehheheh. Aku pon ade rasa macam tuh , tapi still menceriakan hari. Tak nak mood down. wuuaa ! (Act, dalam hati tengah susah hati nak berpisah dengan kesayangan esok sampai jumaat tak jumpa sudah) dia kena buat keje dekat Key El =,= !
Entry hari neh aku nak cerita perihal majlis pertunangan aku nanti, Semalam adalah hujung minggu yang memenatkan. Keluar pukul 10 pagi , first pagi-pagi dah jejak ke kedai cincin , bakal mak mentua ajak beli cincin. Menggigil gak nak pilih yang mana, segan gn bakal mak mentua , sejuk gak tangan masa mak dia sarungkan cincin suruh try. heheh. Mak dia pilih aku pkai jek. hoho .  Akhirnya , dpat la cincin yang berkenan dihati. Tapi aku takut nak pakai nanti, takut hilang. ^^
Lepas dah dapat beli cincin kteorg attend kenduri sat, rumah kawan lama aku yang rupa-rupanya EX gelpren boipren aku neh ha. hahahah ~ bohong la tak jeles kan? Tapi kena la cover banyak punya. Lepas attend wedding tuh ktorg gerak g Kuala Selangor aku nak carik kasut dan baju tunang. Kasut senang jek nak carik sampai terbeli dua. hahha~ Last skali aku jual dekat adek aku jek yg ag satu tuh, aku nak pakai satu jek. Dapat plak kaler pink mmg tak la aku na lepaskan. :) grab and buy !
Haaa! yang menjadi satu masalah semalam adalah mencarik baju aku neh. Saiz la tak jumpa , bnyak gila kedai yang kitaorg g. Dari ks Sampai ke sungai besar mencari baju aku, sian bakal mak mentua aku kepenatan. Amirul syahid cakap aku buli mak . hahha~ maap la makcik baju saya memang susah na jumpa. last-last beli dekat sungai besar , jumpa satu nju neh simple n cntek gila. melayang gak la RM150. Nasib baik kesayangan support separuh, kena la hutang dia dulukan. Nanti ade duit baby byar yew bie. Soe nyusahkan syg. :)
Balik tuh ktorg singgah pasar dekat ban kenal kejap, hahaha. semalam aku g dress g pasar. lantak la orang nak kutuk aku pakai dress g pasa. yang korang na sibuk asal ? Jeles tgok aku pkai cntek sgt padahal nak g pasa jek pon kan? Korg ade ? tak de kan so Shut up !!










No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik