Pages

Tuesday, 16 July 2013

cuci mata dekat cik google


Hai Semua ! Apa khabar korg semua ? Sihat-sihat belaka ka? Hopefully korg semua dalam keadaan sihat walafiat la yew. Korg mesti tertanya-tanya apa maksud tajuk untuk entry aku kali neh. Actually, tah kenapa since tunang aku cerita pasal barang-barang untuk hantaran wedding ktorg nanti, hati rasa terjentik plak na google tgok a few design baju untuk nikah n bersanding. *heheh Sebenarnya wedding ktorg lambat ag. Tahun depan.
But mata aku saja usha-usha dulu, mana taw ade design yang berkenan nanti bole la nak tempahkan. hahaha ! Nampak bersemangat jek kan aku neh. Padahal majlis lambat ag, Takpe2 bia prepare awal-awal. Nanti akan datang senang tggal nak pilih n nak planning jek nak yang mana kan.
Semalam ktorg sempat bincang sket-sket pasal wedding ktorg , hahahah . tunang aku sempat la bagi list-list barang untuk hantaran ktorg. Bila pikir balik cepat jugak dia buat list, tapi aku tak kesah . bgos la kalau dia berusaha nak buat planning tok wedding ktorg neh. Takkan nak tunggu dekat hari baru nak buat list kan, biar persiapan awal kan. Dia pon ade berusaha usha-usha rumah sewa untuk ktorg nanti. Aku tak kesah tinggal dekat mana, asalkan selesa. Aku ikut jek dia nak menyewa dekat mana :)
Untuk wedding ktorg aku dengan tunang (amirulsyahid) dah decide nak menggunakan tiga warna ini sahaja . PINK, PURPLE, TORQUISE. Aku dengan cik tunang pilih warna neh sebab gabungan warna dia nampak menarik sangat. Masa nikah nanti , aku dah decide nak guna warna pink putih. hahaha~ Korg jangan pelik kalau nampak banyak sngat warna pink. Tuh faveret colour yang mmg tidak dapat dipisahkan gitu :)
Korg nak tgok tak a few picture yang memikat hati aku neh. Rasa rambang mata bila tgok lagi-lagi yang kaler pink tuh.

Design baju nikah yang memikat hati :









Second, aku usha design untuk hantaran plak:







Usha-usha design invitation Card pulak :









Lepas tuh usha-usha pelamin yang simple plak :)











Last skali usha goodies bag yang cute :)




No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik