Pages

Thursday, 4 July 2013

Selamat Ulang Tahun


haiii korg ! mesti tertanya-tanyakan busday siapa yang aku nak wish neh kan? Korang rasa busday sapa ?? Of course la busday orang kesayangan aku neh.
 neh picture dia. Nama dia #amirulSyahid , #taken by Nornajatulshima # tunang saya #now he is 22 years old. heheh . Dah tua kan awak dear.
Maaf cik tunang busday awak tahun neh awak kena sambut alone, Sayang tak dpat nak smbut dgn awk. Cuma dapat update dari blog neh an wish dari jauh. Sayang terharu sangat bila Honey cakap yang bby dah bagi hadiah yang bernilai buat Honey. 
Doa dari baby buat Honey , Semoga Honey panjang umur dan diperluaskan pintu rezeki buat honey keyh :)





No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik