Pages

Monday, 19 August 2013

Aidilfitri 2013 :)


Hai kawan-kawan , sedar tak sedar sudah tiga minggu kita beraya. Ni ha baru sempat berblog, sebelum neh tak ade masa dan tak ade line tenet sebenarnya . hehehe. So, before to late ni aku nak wish jugak "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN :)". Pengalaman beraya tahun ni seronok sangat sebab dapat balik kampung belah ayah aku dekat negeri bendera hitam putih (PAHANG DARUL MAKMUR) aku tak sure la korg semua taw kamppung aku neh. Kampung aku neh terletak dalam hutan , FELDA la katakan. Nama kampung aku Lepar Utara 2.
Alhamdulillah! tahun ni hepi sangat maseh dapat berkumpul dengan tokwan n nenek aku serta pakcik, makcik aku. Tahun depan tak dapat nak berkumpul belah sana dah. Sebab turn untuk beraya di Sekinchan pulak. Heehhe padahal kena jimat bajet untuk majlis aku dengan tunang next year. Amin, mudahan panjang jodoh kami :).
Now aku kembali masuk ke kolej (KUIS). Bila dengar jek lagu hari raya, aku still merindukan rumah sebab maseh tak puas beraya dah kena balik hostel kan :( . So sad. Cik tunang pulak selalu bz kan mana la ade masa da menjenguk little princess dia neh :) . Ok la setakat sini la coretan hari neh. Dekat sini aku tinggalkan beberapa keping gmbar raya hari itu ok :) .Dadaaddaaaa.
















No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik