Pages

Tuesday, 12 August 2014

Selamat Tinggal LC SRI Damansara , Selamat Datang Dzul Iman Selamat Khalifah



Setelah sekian lama tak menulis entry untuk blog. Hari ini ada rasa kerajinan sedikit untuk berkongsi perkembangan terbaru sekarang.. Hampir lima bulan juga aku berkhidmat mengajar di LC sri damansara .. Macam macam pengalaman dan kasih sayang aku dapat dekat sana.. Berat hati juga nak tinggalkan LC Sri Damansara, sebab aku dah mula sayang dan kenal ragam-ragam budak dekat sana. Walaupun sometimes mereka baik , mereka nakal tapi telatah mereka tetap buat aku sayang mereka. 
Lagi-lagi budak daycare yang baby tu, sumpah mmg sayang gila dekat dorg. Akan tetapi nak buat macam mana demi masa depan , aku terpaksa quit then cari kerja ditempat yang baru..
Aku tukar kerja untuk kali ini bukan artas sebab suka-suka , tapi untuk memudahkan urusan aku lepas kahwin ni.. Encik Amsyah aku dapat kerja dekat area Kota Kemuning, so aku pun cari la kerja yang berhampiran dengan dia untuk mudah ktorg nak pindah lepas kahwin ni..
Ya allah! Kalau teringat about wedding ktorg, rasa scary sgt tggal two months je lagi.. Dah bersediakah aku???*hohohoho* before terlari topik dari tajuk diatas samapi sini saja untuk entry kali ini.. Nanti sambung lagi.. Daaa Readers...


 
Images by Freepik