Pages

Sunday, 12 October 2014

Celebrate Punya Cerita


Selamat Tengah Hari mungkin ^___^ ...
Hello blogger semua yang sanggup singgah sini! terima kaseh sebab sudi singgah sini dan baca entri dekat sini walaupun kadang kala mengarut . *hehehhe*.. Kalau dan hendak mengupdate entri ni sangat memerlukan mood rajin, kalau tidak memang tidak gagah la kan. * eh! betul ker macam tu ea? * Tak betul , tak apa la aku saja kot rasa macam tu . hehehe. 

Dari entri yang lepas semua orang mungkin tahu , aku kini sudah genap berumur dua puluh dua tahun. in sha allah dalam masa seminggu lagi aku bakal bergelar isteri orang . *seram sjuk rasa* . Ulang tahun aku kali ini tak ada la celebrate mewah - mewah. Sekadar di bawa jalan -jalan dan encik tunang belanja kek saja. aku tidak berharap lebih pon, dia belanja dan bawa aku jalan -jalan pon aku dah rasa terharu . Bukan senang tahu encik tunang saya tu nak ajak saya celebrate sesuatu . *terima kaseh Amirul Syahid*

10 oktober 2014 around before 8:00pm ( one day bfore my busday) :

Dapat panggilan dari soulmate sayang * nama dalam handphone *

Hubby: Salam, siap-siap la. Nanti b datang ambil.
Honey : *rasa terkjut jap* hahahha. Nak pergi mana?
Hubby: One city . 
Honey :  *dalam hati sumpah happy kemain* terima kaseh bie ! 

Masa dpat call tu memang melting gila, sebab aku memang dah lama nak pergi One City tu, dekat tingkat 10 ada sky park. Akhirnya dia tunaikan permintaan aku, tanpa dipinta. tu yang terharu sgt. View memang sangat cantik dan menarik di waktu malam. dekat situ juga agak gayat , sebab dia ade cermin kaca yang boleh menampakkan apa yang ada dibawah. Korang nampak kedai -kedai dekat bawah . First time jalan memang tak pandang bawah. *hahahah sangat gayat *, encik tunang aku sedap je jalan. Second around, baru kurang sedikit takut dah berani tengok bawah. 

Kenyataan yang aku nak bagi tahu, encik tunang aku tu memang tidak romantik , degil , dan sangat ego ! hhahaha * jahat kan kutuk dia* . Tetapi ada waktu nya dia pandai buat aku terharu tanpa aku sangka. Wahai bakal suami ku , saya tidak kesah awk degil, awak tidak romantik, dan sangat ego. Walaupun kadang awk buat saya sakit hati, dan menangis, saya tidak kisah, Saya belajar menerima semua tentang awak, saya harap juga menerima saya baik buruk saya ^__^..

Terima kaseh bawak dolan dolan pergi One City dan makan kek Secret Recipe :)

Hadiah nak tuntut masa wedding next week ok ! *hahahha*

Belanja korg dengan a few picture ok.









No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik