Pages

Thursday, 9 October 2014

Encik Depan Rumah 2

Tahun 2013: 
Awal tahun dua ribu tiga belas , aku ada krisis dan akhirnya aku break up dengan (MIMR)..  Pada bulan April 2013, aku kena berpraktikal di Sungai Besar. Oleh kerana , Amirul Syahid a.k.a encik tunang aku tu jiran aku. Parents aku pon meminta aku tumpang dia untuk pergi kerja dan balik kerja. 
Masa tu la kami mula cuma berkawan balik, aku pun ada mengaku dekat dia yang aku ada rasa sayang dekat dia lagi. Cuma aku tak thu berapa banyak. Sepanjang aku praktikal dengan hati yang kecewa , dia adalah orang yang banyak support aku. Dia sentiasa berdiri dibelakang aku,hari hari dia orang yang tengok aku menangis. Dia tetap bersabar dengan aku walupun aku menangis untuk lelaki lain dia tetap bagi semangat dekat aku..
Sepanjang tempoh kami berkawan balik tu terbit balik rasa sayang yang dulu pernah hilang. Kami masa tu baru berbaik tak sampai dua bulan dan ktorg decide nak bertunang. * HAHAHHA* - bertunang pon tak romantik macam orang lain- . Kami cuma bertunang sebab tak nak berkwan lama takut nanti tak ke mana pon. Akhirnya kami bertunang. *macam tu je kan* .. Tak ada yang sweet pon. *eheheheh*
Oktober 2014 :
Tanpa kami sedar,sungguh cepat masa berlalu, hampir setahun tiiga bulan kami bertunang. *omaiii* . Sekarang hanya tinggal beberapa hari saja lagi aku bakal menjadi isteri encik depan rumah *AmirulSyahid*..
Dari sekarang ada lagi LAPAN  hari saja lagi sebelum sampai tarikh keramat tu. Memang debar-debar tiap malam bila fikir pasal wedding aku. Alhamdullilah, persiapan hampir siap. Kepada yang membaca entry ni doakan yang terbaik untuk saya dan bakal suami ye ^^'

My E-day 30062013


Terima kaseh sudi membaca entry yang tak seberapa ini..

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik