Pages

Tuesday, 28 October 2014

Hari terindah Amirul syahid & Nornajatulshima .

Hai pembaca sekalian  ! Hola, Maaf lama menghilangkan diri, baru hari ini menjengah dan buat post entry. Dua minggu kebelakangan ini agak sibuk kerana aku masih dalam proses menstabilkan diri dengan rumah tangga. *ops!rumahtangga
* heheh. Bila cakap words rumah tangga macam tidak percaya yang aku sekarang sudah bersuami. Kenkdang tersasul panggil suami still tunang. Encik suami pon kata janggal . *hahaha*
Okeyh ! sebelum korg keliru bila aku bernikah, dalam post entry ni aku akan ceritakan sedikit about wedding aku. Dalam post entry hari ini , aku nak cerita pasal nikah dulu okeyh. *kita cerita satu persatu ok * -rasa excited pulak nak cerita wedding sendiri , padahal inai dekat jari dah nak hilang- 

Alhamdulillah. tepat jam 9.20 pm pada 17 oktober 2014 aku selamat dinikahkan dengan pasangan aku * AMIRUL SYAHID*. Masa that day ktorg nikah hujan lebat sangat, tapi alhamdulillah majlis nikah malam tu berjalan lancar. Dengan sekali lafaz aku sah jadi milik dia. :)


Dekat sini aku share sedikit gambar sepanjang majlis pernikahan aku, malam nikah tu semua simple je. Make up pon kau suruh my lovely auntie je yang buat. 









2 comments:

  1. tahniah shima...semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat... ^_^

    ReplyDelete

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik