Pages

Friday, 10 October 2014

Join contest..


Tadi singgah belog AINA AKMAL. So sweet blog dia, best sangat singgah situ. Tak sangka pulak dia tengah buat contest. Aku pun teringin nak join. Sebabnya sebelum ni aku tak pernah join mana - mana contest pon, ini sekadar cuba cuba kalau ada luck la..




Tu dia link untuk contest ni, dia bagi tempoh 24 jam saja, ada sesiapa lagi yang nak join Jom pakat ramai - ramai :)

Hope ada lucky nak wedding ni. hehehe ~












No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik