Pages

Monday, 13 April 2015

Any Ideas ? Help please.


Tadi pandang kalendar dekat meja ofis ni, Wahhh ! cepat nya masa berlalu , tanpa sedar rupanya dah hampir 6bulan perkahwinan kami. This week genap six months ! Rasa happy sangat, siapa tak seronok kan . Dalam masa 6 bulan ni macam yang aku dapat belajar dalam menjadi seorang isteri dan macam mana nak menguruskan rumah tangga. Yelah , dulu sebelum kahwin kan pemalas nak buat kerja rumah . hahaha *buruk betul perangai kan*

Bila dah six months ni rasa nak celebrate dengan suami , dalam kepala dah planning macam-macam tapi tidak tahu la berjaya ke tak. Sebab aku ni bukan la kreatif sangat , cuma jadi gigih untuk suami hahhahha. Rasa tak sabar nak suprisekan suami, Kenkorang yang baca entry ni kalau ada idea yang menarik boleh la kongsikan. 

Mana tahu ada yang berpengalaman dekat sini kan ? *SHARING IS CARING* . hehehe.

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum , Sila tinggalkan komen anda . Jangan segan segan yew :)

 
Images by Freepik